HATAY / DEFNE - Mehmet Fehmi Çankaya İlkokulu

Mehmet Fehmi Çankaya İlkokulu

Adres
SÜMERLER MAH. ŞEHİT ALİ KARADAL CAD. MEHMET FEHMİ ÇANKAYA İLKOKULU SİTESİ NO: 17 DEFNE / HATAY
Vizyon
M.Fehmi Çankaya İlkokulu olarak; Öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken; güçlükler karşısında yılmamayı, sorunları analiz ederek çözüm üretmeyi, teknolojik olanakları kullanmayı bilen bireyler yetiştirerek elindeki olanakları en verimli şekilde kullanmayı, dolayısıyla geleceğe güvenle bakan bir kurum ve bulunduğu çevrenin merkezinde saygıyı hakkeden bir kurum olmaktır.
Misyon
M.Fehmi Çankaya İlkokulu olarak; Yenilikçi ve değişime açık; neyi, nasıl, nerede ve hangi kanallarla öğreneceğini bilen; öğrendiğini kullanabilen, kendine güvenen, hak ve sorumluluklarını yerine getirme konusunda kendini gerçekleştirebilen bireyler yetiştirmek.
Bu bölüm yeni yılda güncellenecektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1978
Öğretim Şekli :Normal öğretim
İklimlendirme (VRF)
Ulaşım
Özel Halk Otobüsleri ile Antakya´nın her yerinden, Harbiye Kooperatifi ile Köy Garajlarından, çeşitli Beldelere çalışan Kooperatifler ve Ayrıca Yayladağı İlçesinin bazı köylerine çalışan kimi kooperatiflerlerin araçları ile ulaşmak mümkündür.
SÜMERLER MAH. ŞEHİT ALİ KARADAL CAD. NO:17 DEFNE/HATAY
HATAY MERKEZ