HATAY / DEFNE - Mehmet Fehmi Çankaya İlkokulu

Ock

OKULUMUZ CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI COŞKU İLE KUTLANDI.

Ock

M.Fehmi Çankaya İlkokulu olarak e Twinning Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketlerimizi Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet TECİMEN'in elinden aldık.

Ock

Bakanlığımız Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof.Dr. Cihad DEMİRLİ,  İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali BÜYÜK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Zülale YILMAZ,  Mustafa ÖZTÜRK, Mustafa KARASU, Mustafa BOLAT,  Defne İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal GÜLİSTAN, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mahmut SABAH ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mahmut DOĞAN, okulumuz M. Fehmi Çankaya İlkokulunu ziyaret ederek birinci sınıflarımızın uyum eğitimi çalışmalarını inceledi. İnceleme sırasında hem öğrencilerimizle hem de okulumuz öğretmenleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Okul Müdürümüz Hüseyin ÖZKAN, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanına ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ock

Okulumuzd karne sevinci..Öğrencilerimiz karnelerini Defne İlçe Kaymakamımız Sayın Nevzat ŞENGÖK, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal GÜLİSTAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mehmet SARIYILDIZ ve Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin ÖZKAN'ın elinden aldı.

Defne Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Şube üdürümüz ve Okul Müdürümüz öğrencilere çeşitli hediyeler vererek karne sevinçlerine ortak oldu. Öğrenci ve velilerine iyi tatil dilek ve temennisinde bulunarakbol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

May

Bakanlığımız tarafından başlatılan Çevre Dostu 1000 Okul projesinde, okulumuz olarak Defne ilçesini temsil etmenin mutluluğunu yaşamaktayız.Okulumuzda incelemelerde bulunan

ayrıca öğrencilerimize yaptıkları bilgilendirici sunum ile yanımızda olan Hatay Tema İl Temsilcimiz sayın Dr.Zehra GÜNGÖRDÜ ve ARGE koordinatörümüz sayın Edip HARAK' a  çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayaramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda bu yıl faaliyet gösteren ana sınıflarında coşkulu bir 23 Nisan kutlaması yapıldı. Sabahçı ve öğlenci iki sınıfın bir araya gelerek yaptıkları etkinliklerle öğrencilerimiz ve velilerimiz

çok keyifli bir zaman geçirdiler.

Nis

Okulumuz, Defne'de Çevre Dostu 1000 Okul Projesine dahil olan ilk okul olmuştur.

Nis

Okulumuz 4/F Sınıfı öğretmeni Süreyya BÜYÜKTEPE NUR, aralık ayında başladığı eTwinning  projisi ile öğrencilerine sanatsal,sportif ve bilimsel açıdan gelişimlerine katkıda bulundu.

Ara

Okulumuz 4-E Sınıfı öğretmenleri M.Berna KALAYCIOĞLU  önderliğinde  " Don't Change The Climate, Change Yourself-2 " e Twinning projesini yürütmekte ve çalışmalarını yapmaktadırlar.

Ara

Okulumuz 4-E Sınıfı öğretmenleri M.Berna KALAYCIOĞLU  önderliğinde  " Robotics And Coding Time " e Twinning projesini yürütmekte ve çalışmalarını yapmaktadırlar

Ara

Okulumuz 4-D Sınıfı öğretmenleri Nurhayat ASFUROĞLU  önderliğinde  "Computational Algoritmic Thinking-Cat " e Twinning projesini yürütmekte ve çalışmalarını yapmaktadırlar.